Naar Nieuws

Amsterdamse handhavers zetten stappen in hun vakontwikkeling

Nieuws - 13 juli 2015

Op dinsdag 30 juni vond voor de zesde keer de diploma-uitreiking plaats van de Amsterdamse Handhavers die met succes een leertraject hebben afgesloten. Dat waren er dit keer bijzonder veel.

Unieke prestatie

RadarVertige verzorgde voor deze doelgroepen de Leergang Handhaver Openbare Ruimte (LHOR), de leergang Noodwacht en de leergang Handhaver Fysieke Omgeving. De LHOR wordt, is een onderdeel van de MBO-3 opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid (HTV) en wordt afgetoetst door de Exameninstelling Toezicht en Handhaving. De laatste groep leverde een unieke prestatie. Iedere deelnemer slaagde in een keer voor zowel de theorie- examens als de praktijkexamens. Geen enkele gemeente of groep in Nederland heeft dit eerder gepresteerd.

Digitale leeromgeving

De digitale leeromgeving, met examentrainer- app, die we speciaal voor deze leergang hebben ontwikkeld, werpt blijkbaar haar vruchten af. Ook nieuwsgierig wat we op het gebied van digitale leergangen en examentrainer- apps voor uw organisatie kunnen doen? Neem contact op met Bart Verhagen.

Wil je meer weten?