Naar Nieuws

Vergroot de inzetbaarheid van uw medewerkers

Nieuws - 06 oktober 2016

Nu 50% overheidssubsidie op projectkosten

Iedereen houdt medewerkers graag langdurig gezond, gemotiveerd, competent en productief aan het werk. In dat kader kunt u ook dit jaar weer flink bezuinigen op de kosten voor opleiding en advies die duurzame inzetbaarheid van medewerkers bevordert. Het agentschap SZW biedt hiervoor namelijk een tijdelijke subsidie van maximaal €10.000.
RadarVertige is gespecialiseerd in leertrajecten waarmee u het beste uit uw medewerkers haalt. Bovendien kunnen wij de aanvraag die met de subsidie gemoeid is voor uw organisatie verzorgen.

De subsidie

  • De subsidie bedraagt maximaal 50% van de subsidiabele kosten, met een maximum van € 10.000.
  • De aanvraagperiode loopt van 14 november t/m 25 november 2016.
  • Kijk voor meer informatie op de website van het ESF.

Ons aanbod

Radar is al ruim 25 jaar een begrip als het gaat om burgers en professionals in hun kracht zetten. We ondersteunen onze opdrachtgevers met advies en opleiding op maat. Hieronder een greep uit de, deels met ondersteuning van de ESF-subsidie tot stand gekomen trajecten die we de afgelopen tijd hebben uitgevoerd om duurzame inzetbaarheid van medewerkers te vergroten.

Contact

Bent u geïnteresseerd in één van onze trainingen en wilt u praktische hulp bij de aanvraag van de subsidieregeling? Neem dan vóór 31 oktober a.s. contact met ons op via info@radarvertige.nl020 643 3813. Onze medewerkers plannen graag een afspraak voor u in met één van onze gespecialiseerde opleidingsadviseurs.

Meer weten?

 

1 2 3