Naar Expertises

Betere prestaties, individueel en als team

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Werkgevers willen het beste uit hun medewerkers halen en investeren daarom in trainingen en opleidingen. Werknemers willen zich blijven ontwikkelen en het maximale uit hun carrière halen. RadarVertige biedt een breed trainings- en opleidingsprogramma waarmee deelnemers zich persoonlijk kunnen ontwikkelen en waardoor zij individueel en als team beter gaan presteren. Wij verzorgen doeltreffende interventies die organisaties én hun medewerkers laten groeien, zodat een weerbaar, wendbaar en bevlogen stelsel ontstaat.

Beter presteren als individu èn team

RadarVertige biedt diverse trainingen voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van medewerkers die effectiever hun doelen willen bereiken, soepeler willen functioneren en beter willen samenwerken met collega’s. Dit doen we met inzet van wetenschappelijk onderbouwde methodieken en een sterke focus op de eigen werkpraktijk van deelnemers.

Maatwerk

In de praktijk blijken kant-en-klaar programma’s op dit terrein niet te werken. Ieder mens, ieder team is uniek en kent eigen doelen, krachten, valkuilen en drempels. Daarom doen onze trainers bij in-company trainingsverzoeken een intake met het voltallige team en maken onze trainers het programma pas definitief na enkele verdiepende opdrachten tijdens de eerste trainingsbijeenkomst. Dankzij deze werkwijze sluit de training optimaal aan bij de doelen en wensen van zowel de opdrachtgever als individuele deelnemers.

Aandachtsgebieden

Tijdens onze trainingen en opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling gaan deelnemers actief aan de slag met de volgende onderwerpen:
* Loopbaanmanagement: profiel en persoonlijke doelen
* Teamprofiel en –doelen (team plan van aanpak)
* Gespreksvaardigheden
* Presentatietechnieken
* Samenwerking (in teams)
* Assertiviteit
* Plannen en organiseren
* Zelfmanagement
* Omgaan met spanning, emotie en agressie

Meer weten?

Voor meer informatie over de trainingen Persoonlijke Ontwikkeling en aanvullende maatwerktrajecten kunt u contact met ons opnemen.

Onze opleidingsadviseurs

Wij denken graag mee met uw vraagstukken rondom persoonlijke en professionele ontwikkeling

1 2