Naar Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Persoonlijke effectiviteit

U komt in uw werk regelmatig in frustrerende of lastige situaties terecht. In onderhandelingen voelt u zich niet altijd sterk staan en u heeft het idee dat u uw boodschap duidelijker zou kunnen overbrengen. Daarnaast lukt het u niet altijd om op een soepele manier in dialoog te blijven met anderen. En conflictsituaties gaat u het liefste uit de weg. Communicatieve vaardigheden spelen de hoofdrol bij het bereiken van uw doelen in uw werk en privéleven.

Resultaat

In deze training ontwikkelen deelnemers hun persoonlijke kwaliteiten en verbeteren zij hun communicatieve vaardigheden. Deelnemers weten wat zij willen bereiken en hoe zij dit gaan doen. Hun werkwijze is effectief is en gaat uit van hun persoonlijke waarden, kwaliteiten en reeds aanwezige vaardigheden. Deelnemers werken vanuit een persoonlijk plan van aanpak met realistische doelen.

Aanpak

Het programma is praktijkgericht en gaat uit van individuele leervragen en casuïstiek. De nadruk ligt op het oefenen van vaardigheden en aanleren van nieuw gedrag. Er wordt gewerkt met gecombineerde werkvormen waaronder simulaties met een acteur die aanzetten tot reflectie, ervaringsopdrachten in groepsverband en individuele praktijkopdrachten op maat. Deelnemers stellen tot slot een persoonlijk plan van aanpak op.

Onze trainers/ opleidingsadviseurs

Wij denken graag mee met uw vraagstukken rondom persoonlijke effectiviteit

1 2