Naar Nieuws

Inzetbaarheid medewerkers vergroten?

Nieuws - 13 oktober 2015

Tijdelijk maar liefst 50% overheidssubsidie op projectkosten advies en opleiding

Wilt u ook medewerkers die nu en in de toekomst gezond, gemotiveerd, competent en productief aan het werk zijn? U kunt flink besparen op de kosten voor opleiding en advies die duurzame inzetbaarheid van medewerkers bevordert. Het agentschap SZW biedt een tijdelijke subsidieregeling aan, waarmee u tot € 10.000 kunt besparen op de projectkosten. Wij helpen u graag met uw subsidieaanvraag en bieden u maatwerk advisering en training aan.

De subsidie

Het Agentschap SZW stelt subsidie beschikbaar voor het thema Duurzame Inzetbaarheid. De subsidie per project bedraagt maximaal 50% van de projectkosten. Per aanvrager is de maximale hoogte van de subsidie vastgelegd in de subsidieregeling en bedraagt € 10.000. U kunt de subsidie aanvragen tussen 19 oktober 2015 en 13 november 2015. Kijk voor meer informatie op de website van het Agentschap SZW.

Ons aanbod

Radar is al 25 jaar een begrip als het gaat om burgers en professionals in hun kracht zetten. We ondersteunen u graag met advies en opleiding op maat. Een greep uit ons opleidingsaanbod:

Gezond en veilig werken

Leercultuur voor werknemers

Interne en externe mobiliteit

Bekijk ook een verdere greep uit ons trainingsaanbod.

Inzetbaarheid medewerkers vergroten: meer weten?

Bent u geïnteresseerd in een van onze trainingen in combinatie met de subsidieregeling? Neem dan vóór 6 november a.s. contact met ons op.

Onze opleidingsadviseurs

 

1 2