Naar Nieuws

Onderzoek Cedeo: Opdrachtgevers zeer tevreden over RadarVertige

Nieuws - 10 juli 2017

Nederland kent heel wat opleidingsinstituten, met elk ook weer een breed aanbod aan maatwerk en open opleidingen. Het is voor opleidingsfunctionarissen wel eens lastig om op kwaliteit een weloverwogen keuze te maken bij de toewijzing van een opdracht. Daarom voert Cedeo klanttevredenheidsonderzoeken uit om de instituten in kaart te brengen die hun opdrachten aantoonbaar naar tevredenheid uitvoeren. Op basis van deze marktwaardering voeren momenteel zo’n 800 instituten een Cedeo-erkenning. Met een prachtige 98% tevredenheid heeft ook RadarVertige die weer ruimschoots verdiend.

Cedeo-erkenning

Tijdens het onderzoek bevraagt Cedeo opdrachtgevers over hun ervaringen met een specifiek opleidingsinstituut. Daarbij komen onder meer samenwerkingsrelatie, dienstverlening en prestaties aan de orde. Telkens staat de vraag centraal in hoeverre het instituut erin is geslaagd gewekte verwachtingen en gedane beloften daadwerkelijk waar te maken. De Cedeo-erkenning volgt bij een hoge mate van tevredenheid bij opdrachtgevers over voor-, uitvoerings-, en natraject én indien zij voldoen aan de vereiste basiscriteria rondom kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid.

Belangrijke argumenten

Uit het Cedeo-rapport over RadarVertige blijkt dat alle geïnterviewden tevreden tot zeer tevreden zijn over onze dienstverlening. Cedeo formuleert het als volgt: RadarVertige levert maatwerk gericht op de wensen en leerdoelen van de klant. Het meedenken met de wensen van de opdrachtgever, de kwaliteit van de trainers en acteurs alsmede het flexibel kunnen schakelen zijn belangrijke argumenten voor opdrachtgevers om al jarenlang trainingen bij RadarVertige af te nemen. Ook de aansluiting bij de deelnemers en de praktijkgerichtheid worden genoemd.

Tot slot uit de Cedeo-rapportage nog twee citaten van opdrachtgevers:

“De kwaliteit van de training en de goede, soepele organisatorische afhandeling zijn daarbij voor mij echte pluspunten.”

“RadarVertige heeft een goed beeld van de doelgroep en daar spelen ze heel flexibel op in. Ze denken goed mee.”

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Meer weten?