Naar Medewerkers

Deniz Dogan

Trainer, trainingsacteur

Expertises

Deniz werkt sinds 1998 binnen het gebied dat zich richt op communicatie en interactie tussen mensen.

“Het is een enorm breed en boeiend onderwerp dat altijd actueel blijft. Iedereen communiceert immers elke dag. Ik heb het voorrecht om dagelijks met mensen te werken uit alle hoeken en lagen van de maatschappij. De verscheidenheid aan organisaties en diversiteit aan mensen die ik tegenkom, inspireren mij. Dat ik kan bijdragen in de groei van professionals geeft veel voldoening. Mijn drijfveer is het ondersteunen en laten groeien van mensen die in de praktijk tegen zaken aan kunnen lopen.”

Emotie en agressie

Het thema emotie en agressie heeft een speciale plek voor Deniz, omdat het een onderwerp is dat de mens raakt en geen onderscheid maakt in privé of professioneel. Hij zorgt altijd voor een vertaling van theorie naar geloofwaardig handelen in de praktijk. “Theorie is een versimpeling van de realiteit. Daarnaast is theorie het eerste dat overboord gaat als het spannend wordt. Dan bedenk je achteraf pas wat je beter had kunnen doen. Ik leer deelnemers hun eigen spanning werkbaar te houden, zodat ze hun doel kunnen bepalen en bewust kunnen handelen om hun doel te bereiken. Niet achteraf, maar in het moment.”

Deniz werkt laagdrempelig en zorgt voor een veilige sfeer. Zijn trainingen zijn praktisch, realistisch en afgestemd op de wensen van de deelnemers.