Naar Medewerkers

Juke Snijders Blok

Opleidingsadviseur, trainer

Wie ben jij in vogelvlucht?

Ik ben geboren in 1984 en woon in Amsterdam. Ik sport graag, ben het liefst buiten en organiseer graag etentjes en uitjes met vrienden. Mijn dag is gemaakt als ik al wandelend door de stad leuke extravagante mensen tegenkom, die mij vanuit hun totale eigenheid weer laten zien hoe belangrijk het is je eigen pad te volgen. Voor jezelf en om de wereld te blijven verrassen.

Hoe ben je in dit vak terechtgekomen?

Tijdens het werk als consultant bleek het ontwikkelen en geven van trainingen het allerleukste onderdeel van het brede palet aan werkzaamheden. Ik heb me sindsdien ontwikkeld als trainer en opleidingsadviseur op het gebied van persoonlijke effectiviteit, communicatie en teamontwikkeling. De komende jaren hoop ik nieuwe trainingsgebieden te ontdekken en verdieping te vinden in wat ik al doe.

Wat vind je belangrijk in dit vak? / Waar sta je voor?

Er ontstaat ruimte en motivatie voor ontwikkeling of verandering als je intrinsiek gevoeld hebt wat het voor je kan betekenen. Dit betekent dat oefenen en ervaren bij mij de kernelementen van elke training zijn.

Wat zijn jouw sterke eigenschappen als trainer en opleidingsadviseur?

Ik zie altijd ruimte voor groei en ontwikkeling, de truc is om samen de juiste eerste stap te vinden.

Wie of wat zijn je belangrijkste inspiratiebronnen?

Amélie Poulain, om haar kunst om de mooie kleine eigenaardigheden van het leven te zien en deze voor anderen zichtbaar te maken.