Naar Medewerkers

Martine Matusz

Account coördinator

Wie ben jij in vogelvlucht?

Na een jeugd vol verhuizingen ben ik uiteindelijk in Bussum beland. In mijn vrije tijd steek ik veel tijd in lezen en sporten en heb ik onlangs het pianospelen herontdekt. Daarnaast kook ik graag en geniet ik van uitgebreid tafelen met vrienden. Verder word ik erg blij van een avondje op de bank met mijn man en zoon en een goeie Netflix-serie.

Hoe ben je in dit vak terechtgekomen?

Na mijn studie Duits wist ik eigenlijk niet zo goed wat ik daarmee wilde doen. Dat leidde tot verschillende banen als secretaresse, waarna ik uiteindelijk bij Boertien terechtkwam als account coördinator. Tot de crisis. Daarna kon ik bij een in Duitsland opererende bruidsmodegroothandel terecht. Een veelzijdige baan waar ik mijn Duits goed kon gebruiken, maar ik merkte dat mijn hart toch bij de trainings- en coachingswereld was komen te liggen. Dus heb ik geen moment hoeven aarzelen toen de vacature bij RadarVertige voorbijkwam.

Wat vind je belangrijk in dit vak?

Als account coördinator vind ik het belangrijk om de trainers zo veel mogelijk te ontzorgen. Ze moeten erop kunnen vertrouwen dat ‘alles’ geregeld wordt! Ik kan ervan genieten als zowel de externe als de interne klant op een geslaagde training kan terugblikken, zowel inhoudelijk als organisatorisch.

Wie of wat zijn je belangrijkste inspiratiebronnen?

Ik kan erg geïnspireerd raken door mensen die – ondanks veel tegenslag – toch een succes hebben weten te maken van hun leven.

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!