"Leren moet leuk zijn"

Over RadarVertige

 

RadarVertige is een toonaangevend trainingsbureau op het gebied van sociale zekerheid, handhaving, activering en weerbaarheid. Met onze trainingen, opleidingen, coaching en leermiddelontwikkeling helpen wij de prestaties van overheden en non-profitorganisaties verbeteren. De trainers van RadarVertige kennen het vakgebied van hun klanten en verzorgen inspirerende en resultaatgerichte trainingen en gerichte trajecten voor publieke professionals en hun eindklanten.

Typisch RadarVertige

Leren moet leuk zijn. Sprankelende leerervaringen zorgen ervoor dat mensen makkelijker en met meer plezier leren. Dus geen lange, saaie verhalen van trainers die ingewikkelde theorieën en modellen uitleggen. Maar wel leer- en veranderprogramma’s die direct ingaan op wat er leeft bij de deelnemers en op de werkvloer. Wij bieden interessante en inspirerende sessies waarin we oplossingen en toepassingen aanreiken die cursisten direct in de eigen praktijk kunnen gebruiken.

Onderdeel van RadarGroep

RadarVertige is onderdeel van de RadarGroep. In totaal werken hier 100 medewerkers. RadarGroep bestaat naast RadarVertige onder andere uit de adviesbureaus RadarAdvies, Stade en Seinpost en detacheringsbureaus RadarDetachering en RadarPedagogiek.

Ons team

 

1 2