Sociale professionals

 

Kijk om je heen

Alles in het sociaal domein beweegt enorm. Wat heeft 5 jaar transitie gebracht? Iedereen zoekt. Hoe doen we de dingen op de juiste manier? En met wie?
Teams en organisaties zijn zichzelf nog steeds opnieuw aan het uitvinden. Waar sta je na 5 jaar transitie? Wordt 2021 jouw jaar? Ga je echt de veranderopgave bereiken? Strek jij je uit naar vrijheid, kennis en meesterschap?

Er moet zoveel

De kwetsbare bewoner moet minder afhankelijk zijn van zorg. Er moet meer zelfredzaamheid zijn en samenredzaamheid en wijkgerichtheid. Professionals, teams en organisaties gaan mee. Wil jij in al die dynamiek succesvol zijn? Dan is meebewegen niet voldoende. Je moet anticiperen en vooroplopen. Ja ook dat moet!

Wil jij? Wil jij echt?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. RadarVertige is meester in veranderen. Al meer dan dertig jaar. Wij kijken nergens van op en zijn vertrouwd met transitie, groei en ontwikkeling. Wij zijn jouw baken met vrijheid, kennis en meesterschap.

Staan als een huis

Vrij, meesterlijk en met een nieuw perspectief. Als mens, team en organisatie. Dat vereist durf en weten wat je doet. Met RadarVertige slaag jij erin.
Je wilt je ontwikkelen. Als mens, team en organisatie. Je hebt een publieke taak en zodra jij werkt met vrijheid, kennis en meesterschap knapt de wereld daarvan op.

RadarVertige is thuis in complexe situaties die vragen om zorgvuldig optreden. Met trainingen, leertrajecten en interventies brengt RadarVertige je vrijheid, kennis en meesterschap. Wij signaleren trends en ontwikkelingen in het publieke domein. Die delen we proactief met je.

Durven, doordenken en doen. Dat is hoe wij werken

Met jou, je team en je organisatie. Duizenden professionals en teams gingen je voor. Zij zochten hun grenzen op en deden dappere dingen. In een veilige omgeving, goed begeleid en wetenschappelijk onderbouwd.

RadarVertige is er voor iedereen in het publiek domein en maakt indruk met trainingen, leertrajecten en innovatieve leerinterventies. Met durf, net een beetje anders en perfect op maat bieden wij je ontwikkeling en groei op het gebied van:

  • Agressie weerbaarheid
  • Slim en vitaal werken
  • Communicatie en gespreksvoering
  • Samenwerking en leiderschap
  • Vakmanschap en professionele vaardigheden

Ondenkbaar dat jij onze trainingen, leertrajecten en innovatieve leerinterventies ooit vergeet. Want je krijgt adviseurs en trainers die zich aan je verbinden. Niet een beetje. Echt met hart en ziel. RadarVertige inspireert je en laat je weer zien hoe jij het zou willen. En hoe jij het kan. Indrukwekkend en onvergetelijk. Meteen morgen.

RadarVertige maakt je sterker, weerbaar en wendbaar. Op basis van kennis.

Werk aan je vrijheid, kennis en meesterschap met onze trainingen, leertrajecten en innovatieve leerinterventies. Benut onze evidence based range aan interventies, werkvormen en modellen. Die we continue ontwikkelen op basis van best practices en altijd wetenschappelijk onderbouwd.

RadarVertige: durven. doordenken. doen.

Onderzoeksrapport Stoppen met maar doorgaan aanvragen

In opdracht van RadarVertige is een onderzoek uitgevoerd naar genderspecifieke training. U kunt het resultaat lezen in het onderzoeksrapport Stoppen met maar doorgaan. Bestel het rapport via de knop hieronder.

Gebaseerd op dit onderzoek heeft RadarVertige ook trainingen ontwikkeld. Bekijk het productblad Stoppen met maar doorgaan voor meer informatie over deze trainingen.

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Meer weten?