Naar Nieuws

Vanuit eigen kracht naar duurzaam werk

Nieuws - 26 april 2016

Samenwerking Radar en 8TING ; webinar 26 mei 2016

Het 8TING-programma is ontwikkeld in een samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven en wetenschap. Het zet mensen in hun kracht en helpt ze sneller duurzaam werk te vinden of om beter in staat te zijn hun werk uit te voeren binnen een SW-omgeving. 8TING biedt werkcoaches de mogelijkheid om via innovatieve technologie werkzoekenden te begeleiden en maximaal persoonlijke aandacht te geven. Werkzoekenden op hun beurt krijgen binnen de digitale omgeving alles aangereikt wat ze nodig hebben: workshops, werktype-scans die inzicht geven in je persoonlijkheid en online interventies. 8TING onderscheidt zich door een sterke focus op positieve motivatie en het gebruik van state-of-the-art technologie die ook gebruikt wordt door Amazon.com en Bol.com. 8TING maakt op deze manier persoonlijke aandacht, schaalbaar en efficiënt.

Het programma en de filosofie achter 8TING moeten bij gemeentes geïntroduceerd en doorgevoerd worden. Dit sluit nauw aan bij de competenties die RadarVertige in huis heeft voor de verdere implementatie van het programma. Daarnaast is de recent ontwikkelde RadarTalentScan op zijn minst zeer complementair aan het 8TING- programma. RadarVertige, RadarTalent en 8TING hebben daarom besloten om hun competenties samen in te zetten in toekomstige projecten.

Lees hier meer over 8TING, RadarTalent en over de TalentScan. Noteer 26 mei alvast in uw agenda voor meer informatie over deze samenwerking en projecten!