Naar Nieuws

RadarVertige begint 2021 met drie nieuwe medewerkers

Nieuws - 08 februari 2021

Voor RadarVertige is het nieuwe jaar in volle vaart van start gegaan. We mogen maar liefst drie nieuwe medewerkers begroeten. Zij stellen zich hieronder even kort voor.

Martine Matusz

Na een jeugd vol verhuizingen ben ik uiteindelijk in Bussum beland. Na mijn studie Duits was ik eigenlijk een beetje zoekende. Na verscheidene baantjes als secretaresse werd ik uiteindelijk account coördinator bij Boertien. Door de crisis werd ik gedwongen toch weer verder te kijken en kwam ik bij een in Duitsland opererende bruidsmodegroothandel terecht. Natuurlijk ideaal om mijn Duits te gebruiken, maar ik merkte dat mijn hart toch bij de trainings- en coachingswereld was komen te liggen. Daarom hoefde ik geen moment te aarzelen toen de plek bij RadarVertige voorbijkwam.

Als account coördinator wil ik de trainers zo veel mogelijk ontzorgen. Ze moeten erop kunnen vertrouwen dat ‘alles’ geregeld wordt! Ik kan ervan genieten als zowel de externe als de interne klant tevreden is over een training, zowel inhoudelijk als organisatorisch.

Ernst van Egteren

Ik ben geboren en getogen in Noord-Nederland en door studie en werk in Amsterdam beland. Na de sportopleidingen CIOS en ALO heb ik de opleiding senior bewegingstherapeut (PMT) afgerond.

Ik ben begonnen als bewegingstherapeut in de TBS, waarbij ik het personeel ook trainde in de-escalerende technieken. Daarna heb ik via diverse bureaus outdoortrainingen begeleid en zo kwam ik uiteindelijk in contact met RadarVertige. Jarenlang ben ik als zzp’er verbonden geweest, nu heb ik dat ingeruild voor een vast dienstverband.

Ik ben altijd op zoek naar beweging: wat beweegt iemand, wat beweegt de ander en wat beweegt mij, en klopt dat ook met de beweging die we laten zien. Tijdens een leer- en ontwikkeltraject en in een training moet beweging zitten, fysiek en geestelijk. Het is mijn kracht om anderen in beweging te zetten, vanuit betrokkenheid, creativiteit en gezamenlijkheid.

Michiel Jansen

Ik heb als leidinggevende binnen de politie en de politieacademie gewerkt. De afgelopen elf jaar als trainer en partner bij Factor Veiligheid. Enkele opdrachten kan ik van daaruit meenemen naar RadarVertige. Zo heb ik de maanden voordat ik hier definitief in dienst kwam al volop meegedacht en -geschreven bij de aanbesteding voor de THOR (Toezicht & Handhaving Openbare Ruimte) in Amsterdam. Nadat die opdracht gegund is aan RadarVertige ben ik daar als programmamanager samen met Ernst een geheel nieuw programma voor aan het ontwikkelen.

Ik houd me ook bezig met de aanpak en preventie van radicalisering en polarisatie voor de ROR (Rijksopleidingsinstituut tegengaan Radicalisering) en enkele gemeentes. Ik geniet ervan om te kunnen samenwerken met collega’s en samen mooie trainingen te ontwikkelen en uit te voeren. De combinatie van ondernemer, trainer en adviseur binnen RadarVertige maakt dat ik mij daar al direct als een vis in het water voel.

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!