Werken bij RadarVertige

 

Radar is een bureau voor sociale vraagstukken en bestaat uit RadarAdvies, RadarVertige, RadarUitvoering, RadarPersoneel en Seinpost. De RadarGroep biedt innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. We houden ons bezig met vrijwel alle actuele sociale onderwerpen zoals veiligheid, jeugd, sociale zekerheid, zorg, integratie en onderwijs.

Ondernemerschap

Bij Radar werken Radarianen. Ze gaan voor resultaat, zetten alles in beweging, zijn inhoudsdeskundig én maatschappelijk betrokken. Werken bij Radar vraagt dus om ondernemerschap: samen met collega’s nieuwe markten veroveren, producten ontwikkelen en problemen oplossen. We vragen veel van je, maar je krijgt er ook veel voor terug. Professionele vrijheid, een informele werksfeer en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Maar misschien is de overtuiging dat je werk bijdraagt aan een betere samenleving nog wel de mooiste beloning.

Zelfstandigen

Radar werkt veel samen met zelfstandigen zonder personeel (ZZP’ers) en freelancers. Radar is geen uitzendbureau met een grote kaartenbak, maar een gerenommeerd bureau voor sociale vraagstukken. Radar werkt al jaren samen met zo’n 150 ZZP’ers, die ongeveer een vijfde van onze opdrachten uitvoeren.